Niklas Gerster

Torsdagens engelske rygter

Her følger de seneste rygter fra England, hvor der blandt andet sker fremskredne skridt i Chelseas managerjagt.
Manchester United vil gå i dialog med Marcus Rashford omkring en ny kontraktforlængelse, hvilket sker i lyset af den 24-årige angribers flyvende start i Premier League. (Sun)

Southamptons 28-årige kantspiller Nathan Redmond står over for et lægetjek hos Besiktas. Det tyrkiske transfervindue smækker i denne torsdag. (Turkish Football)

Douglas Luiz forventes at forlade Aston Villa som en fri agent næste sommer, hvor hans kontrakt udløber. (UOL)

Fulhams tidligere portugisiske kantspiller Ivan Cavaleiro nærmer sig en sæsonlang låneaftale med den tyrkiske klub Alanyaspor. (Mail)

Thomas Tuchel var angiveligt chokeret over sin fyringsseddel, og bønfaldt klubbens ledende figurer om at få mere tid i jobbet. (Sun)

Chelseas beslutning om at fyre den tyske manager kommer angiveligt til at koste dem 128 millioner kroner, da både han og sin tilhørende stab får udbetalt den resterende del af deres kontrakt. (Mail)

Graham Potter er nævnt som en af favoritterne til at afløse Tuchel. Brighton ønsker dog at få en sum på 171 millioner kroner, hvis de skal frigive deres succesfulde manager til London-klubben. (Mirror)

Chelsea ser ud til at have et formelt møde klar med den 47-årige engelske manager på torsdag, og klubben regner med allerede at have ham i trænersædet til lørdagens Premier League-opgør imod Fulham. (Mail)

Crystal Palace har tilbudt deres ivorianske angriber Wilfried Zaha en ny kontraktforlængelse, da hans aktuelle aftale går ind i sit sidste år. (Sun)

Det er usandsynligt, at Everton vil jagte en ledig målmand, på trods af at deres engelske keeper Jordan Pickford står over en månedlang skadesperiode, efter den lårskade han pådrog sig i lørdagens Merseyside-derby. (Sky Sports)