Niklas Gerster

Eriksen – Den nye Michael Carrick?

Eriksen bliver sammenlignet med tidligere United-profil - Af tidligere Arsenal-spiller.
- Afleveringen er næsten ligesom en Michael Carrick-aflevering. Han spiller med hovedet oppe, og scanner banen. Han ser billedet, før bolden kommer til ham. Der bliver ofte givet kredit for afleveringen før assisten, og det kommer Eriksen til at gøre meget for United denne sæson. Det er så svært at forsvare imod, og det giver nogle anderledes problemer for en bagkæde.

Sådan lyder det fra Jack Wilshere til det engelske medie Metro. Wilshere stoppede for nyligt sin skadesplagede fodboldkarriere efter et opsigtsvækkende visit hos AGF. Den 30-årige englænder følger dog stadig fodbolden, hvor han nu sammenligner jævnaldrende Eriksen med selveste Michael Carrick. En mand som i 12 år var en markant skikkelse på midtbanen i Manchester United.

Eriksen virker da også til at have fundet sig godt til rette i den mere tilbagetrukne rolle på midtbanen under manager ten Hag, hvor han har spillet tæt på samtlige minutter. Wilshere fremhæver desuden Eriksens spidskompetencer som en del af det, der afgjorde sidste weekends opgør imod Arsenal:

- Arsenal har det ikke. De har Saka og Lokonga, som ikke kommer til at aflevere bolden igennem linjerne. Der var forskellen imellem de to hold for mig at se Eriksens afleveringsevner.

Rosende ord fra en midtbanemand til en anden. Kan Eriksen mon leve op til Carrick-prædikatet, og føre United til nye højder denne sæson?

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER