Marcus Parsberg Overbye

Chelsea-legende: Eriksen er svag

Den tidligere hollandske angriber er ikke tilfreds med dommerkendelsen, der fik Martinelli’s mål annulleret.
- Jeg synes, det er latterligt at kigge tilbage på det. Det er ikke et frispark. Eriksen er bare svag der.

Sådan lød det efter kampen i Skysports-studiet, hvor Jimmy Floyd Hasselbaink var inde som ekspert på kampen. Den tidligere topangriber var altså ikke tilfreds med dommerkendelsen, der vurderede, at Martin Ødegaard begik frispark på danske Christian Eriksen.Arsenal havde ellers kortvarigt håbet om en sejr på Old Trafford, da de i weekenden tørnede sammen med Manchester United på udebane. Den norske midtbanegeneral, Martin Ødegaard, pressede danske Christian Eriksen, hvorefter Saka kunne opsnappe bolden og sende en stikning igennem United-forsvaret til Martinelli, der let placerede bolden udenom David De Gea. 1-0 til udebaneholdet, der så ud til at kunne fortsætte deres imponerende stime i Premier League.

Sådan skulle det imidlertid ikke være, da VAR-rummet havde set en forseelse, som kampens dommer, Paul Tierney, ikke havde. I sin ærgerrighed efter bolden satte Ødegaard to hænder i ryggen på Eriksen, som fik sidstnævnte til at miste balancen og falde forover. Efter at have kigget på skærmen, var dommer Paul Tierney enig med VAR, og målet blev annulleret. Kendelsen har efterfølgende været til stor debat i England.

Kampen endte 3-1 i Manchester Uniteds favør, hvilket placerer ’’De Røde Djævle’’ på en aktuel 5. plads i ligaen. Arsenal ligger fortsat på 1. pladsen, selvom de led deres første nederlag i sæsonen.