Philip Dar

Søndagens engelske rygter

Her følger dagens engelske rygter.
Southampton har afvist et bud på 430 millioner kroner fra Chelsea på den belgiske midtbanespiller Romeo Lavia på Deadline Day, da de netop har købt ham fra Manchester City. (Daily Echo)

Arsenal bød 223 millioner kroner for den spanske offensivsspiller Ferran Torres få dage inden vinduets lukning, men det blev afvist af Barcelona, da cheftræner Xavi ønsker at beholde den 22-årige. (El Nacional)

Tre rivaliserende spilleragenter er indblandet i en sag om knap 170 millioner kroner vedrørende Antonys skifte til Manchester United, da de alle mener, at de selv har den største rolle i brasilianerens skifte til Ajax. (Sunday Mirror)

Manchester United afviste muligheden for at hente Brightons ecuadorianske midtbanespiller Moises Caicedo for kun 39 millioner kroner for 18 måneder siden før hans skifte til Brighton. (The Athletic)

Manchester United tilbød den danske offensivspiller Christian Eriksen en aftale på 370 millioner kroner for at skræmme Tottenham væk, da danskeren skiftede på en fri transfer tidligere på sommeren. (Football Insider)

Tottenham ville gerne hente Atalantas ukrainske midtbanespiller Ruslan Malinovskyi denne sommer, men den italienske klub afviste et salg. En aftale kan måske komme på tale næste år. (Fabrizio Romano)

Syvdobbelt Formel 1-verdensmester Lewis Hamilson siger, at han ikke er blevet kontaktet af Sir Jim Ratcliffe med henblik på et køb af Manchester United. (Manchester Evening News)

Chelsea undersøgte muligheden for at hente Sheffield Uniteds norske midtbanespiller Sander Berge på transfervinduets sidste dag. (Sheffield Star)

Leeds forbereder et bud på Blackburns chilenske angriber Ben Brereton Diaz til januar. (Football Insider)

Den tidligere Tottenham-boss Harry Redknapp udtaler, at han bad sin nevø Frank Lampard hente Dele Alli til Everton, men indrømmer, at den 26-årige var en skændsel før sit skifte til Besiktas. (Talksport)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER