Daniel Fisker

Avis: Chelsea forhandler med AC Milan om plan b

Chelsea forhandler ifølge The Times med AC Milan om Rafael Leão.
Knap to milliarder kroner har Chelsea efter sigende brugt på nye spillere i sommerens transfervindue, men noget kunne tyde på, at Raheem Sterling ikke bliver den eneste offensive forstærkning på Stamford Bridge. The Times mener således at vide, at Chelsea har set sig varme på AC Milan-profilen Rafael Leão.

Den 23-årige portugiser gjorde sit indtog i Milano for godt og vel tre år siden, og siden er det kun gået én vej for venstrekanten, som også har fået sin debut for det portugisiske landshold. Han har nået 119 kampe for ”I Rossoneri” med 28 mål og 22 assists til følge.

Dermed er det ikke svært at forstå, hvad Chelsea ser i Leão, som foreløbig har spillet ni kampe for Portugals landskamp. ”The Blues” er tidligere blevet advaret om, at de skal betale 860 millioner kroner som absolut minimum for Leão, men nu har Chelsea og AC Milan ifølge The Times taget hul på forhandlingerne.

Selvom den portugisiske kreatør er en stor profil hos AC Milan, så var han tilsyneladende ikke førstevalget på Stamford Bridge. ”The Blues” var ifølge den engelske avis først og fremmest interesserede i Neymar, men Paris Saint-Germain satte tilsyneladende Premier League-klubben stolen for døren.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER