Anders Mathiasen

Medie: Dolberg tæt på skifte til spansk topklub!

Kasper Dolberg er ifølge franske medier tæt på et skifte til det spanske
Efter tre år i Nice ser Kasper Dolberg ud til at skifte Frankrig ud med Spanien i slutningen af dette transfervindue. Opholdet i Nice er aldrig for alvor blevet en succes for den danske angriber, og han ser derfor nu også ud til at forlade den franske klub for at prøve lykken andetsteds.

Det franske medie Foot Mercato rapporterer onsdag morgen, at det er den spanske storklub Sevilla, der nærmer sig en aftale med den danske frontangriber.

Det er en Sevilla-klub i krise, som vil møde Dolberg, når han træder ind på træningsanlægget. Den spanske storklub har endnu ikke vundet en kamp i denne sæson, mens klubben også har mistet flere nøglespillere. Dog er der ingen tvivl om, at man i Sevilla håber på, at den danske angriber, kan være med til at sætte skub i tingene for klubben, som ikke har fået en ideel start på sæsonen.

Der bliver angiveligt tale om en lejeaftale med købsoption, og ifølge den spanske avis Marca er Dolberg på vej til Sevilla denne onsdag formiddag for at gennemgå lægetjekket.

24-årige Kasper Dolberg har scoret 24 mål i 85 kampe for Nice.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER