Anders Mathiasen

Onsdagens engelske rygter

Arsenal forhandler om kontraktforlængelse med engelske talent, United opgiver at hente hollandsk midtbanespiller og så kan Chelsea ende med at sælge ungt talent.
Arsenals engelske kantspiller Bukayo Saka har udtalt, at han er sikker på, at han kommer til at underskrive en ny kontrakt med Arsenal. (Mail)

Brighton udtaler, at man ikke vil lade sig presse til at sælge sin 20-årige midtbanespiller Moises Caicedo, som har været sat i forbindelse med et skifte til Liverpool. (TalkSport)

Manchester United er villige til at skille sig af med Aaron Wan-Bissaka, hvis det lykkes at lave en byttehandel med FC Barcelona, hvor man i stedet får Sergino Dest fra Barcelona. (90min)

Både Arsenal og Everton er interesserede i at hente Shakhtar Donetsk´ ukrainske kantspiller Mykhaylo Mudryk. (Metro)

Brighton er interesserede i at hente Billy Gilmour fra Chelsea i en handel i transfervinduets sidste timer. (Mail)

Arsenal er klar til at lade Ainsley Maitland-Niles skifte væk fra Arsenal - Southampton, Bournemouth, Newcastle United og Nottingham Forest er interesserede i den 25-årige engelske midtbanespiller. (Mirror)

Crystal Palaces manager Patrick Viera har skudt rygterne om, at Wilfred Zaha er på vej væk fra Palace ned - kantspilleren er blevet sat i forbindelse med både Arsenal og Chelsea. (Metro)