Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Niklas Gerster

Chelsea er enige med Aubameyang!

Transfersagaen omkring den 33-årige gaboneser ser nu ud til nå sin afslutning.
Det har længe været rygtet, at Aubameyang skulle finde en ny arbejdsgiver, da FC Barcelona har brug for at nedsætte deres gæld ved at få flere indtægter fra spillersalg. Ifølge webmediet Goal.com er Chelsea således nu blevet enige med Aubameyang om de personlige vilkår, og derfor er det kun Chelsea og FC Barcelona, som skal blive enige om en pris.

Barcelona ønsker angiveligt cirka 186 millioner kroner. Ifølge Goal.com skulle forhandlingerne imellem klubberne være fremskredne, og dermed tyder alt på, at Aubameyang nu vender tilbage til tilværelsen i London.

Aubameyang skiftede fra en anden London-klub i form af Arsenal til FC Barcelona i vinters, men det ligner nu, at opholdet i det spanske allerede er ovre for angriberen. Han havde ellers en succesfuld periode hos catalonierne, hvor han blandt andet fandt vej til netmaskerne 11 gange i 17 La Liga-kampe.

Chelsea står dog uden en klassisk stor stærk 9’er, da de i sæsonindledningen har benyttet sig af mere vævre alternativer i form af Kai Havertz og Raheem Sterling. Det ligner derfor umiddelbart, at en startplads ligger og venter for ham. Er han mon den rette mand for Chelsea?

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER