Niklas Gerster

Pogba modtager trussel fra sin bror

Mystisk sag vedrørende den franske midtbanespiller...
- Det franske, italienske og engelske publikum, min brors tilhængere og ikke mindst det franske landshold, Juventus-holdet, min brors holdkammerater og hans sponsorer fortjener at vide nogle bestemte ting.

Sådan lyder det i en video som Paul Pogbas bror Mathias Pogba har postet online. Broren truer således den franske fodboldstjerne med at frigive nogle informationer, der tilsyneladende vil bringe Pogba i et dårligt lys.

Opsigtsvækkende historie som også beskrives af The Guardian, som desuden skriver, at Pogba har reageret på truslen fra broren. Pogba har udarbejdet en erklæring som er blevet underskrevet af hans advokater, hans mor og hans agent Rafael Pimenta. Herefter skulle fransk politi have åbnet en efterforskning af sagen.

I erklæringen skrives det at videoerne ”desværre ikke er overraskende.” Herefter skrives der:

- Videoen er en tilføjelse til de trusler og den afpresning, som en organiseret bande i forvejen retter imod Paul Pogba. De kompetente instanser i Italien og Frankrig blev informeret om det for en måned siden, og der vil ikke komme yderligere kommentarer relateret til den påbegyndte efterforskning.

Kontroversielle nyheder omkring den 29-årige midtbanespiller som i dette transfervindue er skiftet til Juventus for at få sparket karrieren i gang igen. Det vil vise sig, om denne prekære sag kommer til at skygge for fodboldspillet.

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER