Fodbold nyheder

Avis:
Superliga-klub i dialog med gratis Grønning

Af Niels Nedergaard


Ifølge Nordjyske.dk er AaB i dialog med Sebastian Grønning, der har fået sin kontrakt ophævet i sydkoreanske Suwon Samsung Bluewings.
Article image
Det blev aldrig det eventyr, som Sebastian Grønning havde drømt om i Sydkorea, og derfor blev han i fællesskab med Suwon Samsung Bluewings enige om at rive kontrakten i stykker. Derfor står den danske angriber nu uden kontrakt få dage før transfervinduets lukning.


Den kommende destination kunne og meget vel blive hjemme i den danske Superliga hos AaB, hvor den 25-årige angriber i sine tidlige dage slog sine folder og faktisk fik sin debut i landets bedste række.

Således skriver den lokale avis Nordjyske, at AaB er i dialog med Sebastian Grønning. En oplysning, som klubbens sportschef Inge André Olsen ligeledes bekræfter over for samme medie.

- Vi er ikke på et stadie, hvor vi fører en konkret forhandling, så det er svært for mig at sige noget om muligheden for, at Sebastian ender i AaB. Vi skal naturligvis have en snak med ham og hans agent, når han kommer til Danmark, og så må vi se, om det kan føre til noget, siger sportschefen til avisen.

Desuden mener Nordjyske at vide, at Sebastian Grønning allerede senere lørdag vil lande i Danmark, hvor han sammen med sin agent angiveligt vil forsøge at kigge på, hvilke muligheder der er for ham.

Et skifte tilbage til Danmark vil måske også give mening for angriberen, der har spillet nærmest hele sin karriere på dansk grund og været forbi klubber som Hobro, Skive og senest Viborg, hvor han bombede løs og fandt vej til netmaskerne 31 gange i 50 optrædener.

Sebastian Grønning nåede blot at spille 16 kampe for Suwon Samsung Bluewings, inden eventyret altså sluttede brat for nylig.

Mere om Sebastian Grønning

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik