Fodbold nyheder

Medie:
Braithwaite scorer kassen på Barca-exit

Af Niels Nedergaard

Martin Braithwaite og FC Barcelonas veje ser endegyldigt ud til at skilles, men danskeren kan rent faktisk ende med at hive flere millioner ned i pengepungen, selvom han ser ud til at få sin kontrakt revet i stykker.
Article image
Ritzau-Scanpix
Længe har Martin Braithwaite ikke været ønsket i den spanske storklub FC Barcelona, og catalonierne har i flere omgange forsøgt at skille sig af med danskeren.


Nu ser det dog ud til at lykkes, da den 31-årige danske angriber snart vil få sin kontrakt revet i stykker. Det skriver det spanske medie Todo Fichajes.

Mediet mener at vide, at parterne er tæt på at indgå en aftale, som gør, at danskeren kan komme ud af sin aftale før tid med Barcelona, hvor han har kontrakt frem til 2024. Til gengæld kræver det, at Barcelona betaler omkring 22 millioner kroner til Braithwaite ifølge det spanske medie.

Det er angiveligt godt 15 millioner kroner mindre end, hvad den danske landsholdsspiller i første omgang krævede for at ophæve sin kontrakt før tid med den spanske storklub, mener flere spanske medier at vide heriblandt Todo Fichajes.

Flere gange har det været på tale, at Barcelona skulle sælge Martin Braithwaite. Senest blev danskeren kædet sammen med et skifte til Mallorca, der angiveligt først forsøgte at købe danskeren, men senere justerede og forsøgte at leje Braithwaite.

Ingen af delene er dog blevet til noget, men nu ser det ud til, at Mallorca og eventuelt andre interesserede klubber kan hente Braithwaite kvit og frit, hvis de ønsker det. Martin Braithwaite har spillet 57 kampe for Barcelona og desuden bidraget med ti mål i sin tid i det catalanske.


Mere om Martin Braithwaite

Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik