Niklas Gerster

FCM er tæt på salg af midtbaneprofil!

FC Midtjyllands nigerianske anker på midtbanen, Raphael Onyedika, er angiveligt på vej til belgisk fodbold.
FCM kan efter al sandsynlighed blive en midtbanespiller fattigere. Ifølge oplysninger fra Ekstra Bladet har de givet 21-årige Onyedika fri fra dagens træning, da spilleren har fået mulighed for at drage til Belgien, hvor Club Brügge ser ud til at blive den nye arbejdsgiver.

De belgiske mestre vil angiveligt betale 65 millioner kroner for Onyedika. En høj pris for en spiller, som fik førsteholdsdebut for ”Ulvene” for blot et år siden. Den defensivt orienterede midtbanespiller bed sig dog hurtigt fast på midtbanen, og har præsteret godt for FCM. For nyligt var han endda på blokken hos selveste AC Milan, som dog trak sig efter at have fået et bud på 50 millioner kroner afvist.

Midtjyderne har ellers i en længere periode meldt klart ud, at det største salgsemne var brasilianske Evander, men rygterne omkring ham står i øjeblikket meget stille. I stedet ser det nu lidt overraskende ud til at blive Onyedika, som bliver klubbens første storsalg denne sommer. Evander kan naturligvis nå at blive solgt endnu, men kan de kriseramte guldaspiranter tåle at skippe begge midtbaneprofiler afsted?

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER