Asbjørn Steffensen

AC Milan sprang fra: Ny storklub lurer på FC Midtjylland-profil

Raphael Onyedika har fået belgisk interesse i form af de forsvarende mestre, Club Brugge.
Sidste uge blev FC Midtjyllands nigerianske midtbanespiller, Raphael Onyedika, kædet sammen med de italienske mestre, AC Milan, men parterne ser ikke ud til at kunne blive enige om en overgangssum, og den italienske er ved at trække sig.

Interessen for 21-årige Onyedika fortsætter dog blandt de europæiske storklubber. Ifølge de belgiske medie HLN er midtbanespilleren i søgelyset hos de forsvarende belgiske mestre fra Club Brugge.

Mediet melder, at Club Brugge ønsker at overhale både AC Milan og andre interesserede klubber indenom og hente Onyedika så hurtigt som muligt.

Den belgiske storklub har allerede meget aktive på transfermarkedet, hvor de blandt andet har hentet danske Casper Nielsen hos liga-rivalerne fra Royal Union Saint Gilloise og den erfarne midtstopper Dedryck Boyata. Klubben har derudover solgt deres store stjerne, Charles De Ketelaere til førnævnte AC Milan

Onyedika har kontrakt med FC Midtjylland indtil sommeren 2026, og klubben ønsker angiveligt i omegnen af 75 millioner kroner for deres midtbane-profil.