Philip Dar

Onsdagens engelske rygter

Her følger dagens engelske rygter.
Everton har spurgt Chelsea om muligheden for at inkludere enten den engelske midtbanespiller Conor Gallagher eller den albanske angriber Armando Broja på en lejeaftale, som en del af Chelseas indkøb af den 21-årige Everton-offensivspiller Anthony Gordon. (talkSPORT)

West Ham jagter også Conor Gallagher på en lejeaftale. (Sun)

Everton er klar til at sælge Gordon, hvis de kan finde en passende afløser. Watfords brasilianske angriber Joao Pedro og Southamptons skotske Che Adams er blandt de spillere, som klubben er interesseret i. (Mirror)

Anthony Gordon har fortalt Everton, at han ønsker et skifte til Chelsea for at spille Champions League og samtidig styrke egne chancer for at blive udtaget til Englands VM-trup. (Athletic)

Chelsea er trukket sig fra forhandlingerne med Leicester om den franske forsvarsspiller Wesley Fofana, da Leicester har afvist Chelseas tredje bud på 613 millioner kroner. (Sun)

Manchester United er stadig interesseret i at hente FC Barcelonas 25-årige hollandske midtbanespiller Frenkie de Jong, selvom man netop har hentet den brasilianske midtbanespiller Casemiro i Real Madrid. (Mirror)

Manchester United ønsker at tilbyde Frankfurts tyske målmand, Kevin Trapp, en årsløn på 74-82 millioner kroner for at skifte til klubben. (Sport1)

United overvejer også Borussia Mönchengladbachs schweiziske målmand, Yann Sommer. (Independent)

United forventes at byde endnu engang på Ajax-offensivspiller Antony. (Gianluigi Longari)

Wolverhamptons portugisiske kantspiller Pedro Neto er opsat på at skifte til Arsenal, men et potentielt skifte for 438 millioner kroner afhænger af, at London-klubben lykkes med at udleje den ivorianske kantspiller Nicolas Pepe til franske Nice. (Express)

West Ham er kommet med et forhøjet bud på Club Brügges belgiske midtbanespiller Hans Vanaken, som de nu vil betale 80 millioner kroner for. (Mail)

Tottenham er stadig interesseret i at hente Adama Traore i Wolverhampton, selvom det ikke lykkedes at hente ham i vinter. (Express)

Manchester Uniteds ivorianske forsvarsspiller Eric Bailly rejser til Marseille onsdag for at gennemgå et lægetjek før han gennemgår skiftet til Ligue 1-klubben. (Fabrizio Romano)

Nottingham Forest er ikke tæt på at nå til enighed med Tottenhams engelske forsvarsspiller Japhet Tanganga, mens AC Milan stadig er interesseret i den 23-årige. (Fabrizio Romano)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER