Daniel Fisker

Avis: Ajax hæver prisen på profil

Ajax har ifølge Express tænkt sig at udnytte Manchester Uniteds desperation efter forstærkninger.
Et af sommerens mest vedholdende transferrygter sender Ajax-profilen Antony til Manchester United, og englændernes interesse førte i denne uge til, at ”The Red Devils” ifølge Express sendte et bud til den hollandske hovedstad, men buddet blev afvist af Ajax.

Buddet, som ifølge den engelske avis lød på 589 millioner kroner, var ikke nok for Ajax, som tilsyneladende lugter blod. Som udgangspunkt var Ajax villige til at acceptere et bud på 589 millioner kroner, men nu har piben tilsyneladende fået en anden lyd.

Ajax har ifølge Express tænkt sig at lukrere på, at Manchester United tilsyneladende er desperate efter forstærkninger, hvorfor den hollandske hovedstadsklub nu forlanger 736 millioner kroner for 22-årige Antony, der fik sit gennembrud under Erik ten Hag.

Transfermarkt mener at vide, at Ajax i sommeren 2020 betalte 117 millioner kroner for Antony, som fik sin debut for det brasilianske landshold i oktober 2021. Antony har i skrivende stund spillet 82 kampe for Ajax, hvilket har kastet 24 mål og 22 assists af sig.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER