Anders Mathiasen

Medie: Barca-stjerne skifter til Juventus i dag!

Det ser nu ud til, at tiden i Barcelona er slut for den hollandske stjerne.
Alt tyder efterhånden på, at Memphis Depay ikke kommer med i truppen til kampen i morgen mod Real Sociedad og, at han dermed har spillet sin sidste kamp for Barca. Der er forventninger om, at skiftet til Juventus definitivt falder på plads i dag.

Det er den catalanske avis Sport, der fortæller, at alt er på plads til en officiel udmelding om Memphis Depays skifte til Juventus, og at den officielle bekræftelse meget vel kan komme i løbet af i dag lørdag.

Det forventes ikke, at Barcelona modtager en specifik transfersum for den hollandske angriber, men at der derimod muligvis annulleres flere økonomiske aftaler mellem klubberne fra skiftet med Miralem Pjanic for to år siden, som Barca slipper for at betale.

Der bliver tale om et rent skifte og altså ikke noget med en lejeaftale med et senere obligatorisk køb. Derfor forlader Memphis definitivt Barca efter blot en enkelt sæson.

På baggrund af det forestående skiftet forventes det, at Xavi udelader Memphis af den trup som han udtager senere i dag til søndagens opgør mod Real Sociedad, hvor catalonierne skal forsøge at revanchere en dårlig start på sæsonen i sidste weekend.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER