Simon Friis Christensen

Real Madrid på jagt efter Casemiro-erstatning

Det er i løbet af de sidste par dage blevet offentliggjort, at Casemiro vil forlade Real Madrid, og derfor er klubben på jagt efter en erstatning.
Real Madrid-midtbanespiller Casemiro er på vej væk fra klubben, da han ifølge mange medier er millimeter fra at være Manchester United-spiller. Derfor undre mange sig over hvem der skal tage over for den brasilianske klippe.

De spanske medie AS har meldt ud, at Real Madrid kigger på Newcastle Uniteds 24-årige defensive midtbanespiller Bruno Guimaraes, som har gjort det fænomenalt for den engelske klub over anden halvdel af sidste sæson. Derfor kan det også være svært at tro på, at Eddie Howe vil lade hans ankermand gå dette transfervindue.

Real Madrid-træner Acelotti har dog også kommenteret på situationen med Casemiro, og det virker ikke til, at det er noget som der skræmmer ham, da han alligevel har en del at vælge imellem på sin midtbane

Det her er, hvad Ancelotti havde at sige til rygterne om, at de henter en erstatning for Casemiro:

-Casemiro spiller ikke på søndag, en erstatning? Vi har hentet Tchouaméni, som er en af de bedste på marked. Derudover så har vi Kroos og Camavinga.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER