England: Premier League
FT
2 - 2
(1 - 0)
Chelsea
Tottenham
K. Koulibaly (19), R. James (77)
P. Højbjerg (68), H. Kane (90)
Anders Steindorff Vad

Mike Dean indrømmer: Jeg tog fejl

Garvet VAR-dommer erkender fejl ovenpå søndagens London-derby.
Søndagens brag på Stamford Bridge endte noget dramatisk med et mål i det sidste minut af kampen. Udfaldet kunne måske have været noget anderledes, hvis the "Blues" havde fået den fordel som de ifølge Mike Dean var berettiget til.

I en udtalelse til the Daily Mail går den garvede dommer nu i detaljer om sine dommerfejl under søndagens kamp. Her beskriver han i detaljer, hvordan bl.a. tidspres i VAR-vognen, havde indflydelse på, at en hændelse mellem to spillere ikke blev taget op til revurdering. Hændelsen der her var tale om, var et sammenstød mellem Tottenhams Cristian Romero og Chelseas Marc Cucurella på et hjørnespark. Her endte Tottenhams forsvarsspiller i en situation, hvor han trak den nyindkøbte Chelsea-mand i håret. Da dette foregik i straffesparksfeltet, kunne dette altså have udløst et rødt kort til Romero.

Det er selvfølgelig uvist, hvad et rødt kort så sent inde i opgøret kunne have ændret, da kampen havde fortsat med et nyt hjørnespark til the "Spurs". Et hjørnespark hvor Tottenham udlignede til 2-2. Med en mand mindre i straffesparksfeltet, kunne resultatet måske havde set anderledes ud. Til sidst i sine udtalelser understrejer den Engelske dommer, at man som dommer i Premier League lærer noget nyt hver dag, lige meget hvor erfaren man er.

Mike Dean, der indstillede karrieren i sidste sæson, beskæftiger sig nu udelukkende med dommerarbejde igennem VAR.