Europa Conference League
FT
1 - 0
(0 - 0)
Maccabi Tel Aviv
Nice
S. Perica (74)
Louis Andersen

Stor kritik af Schmeichel!

Kasper Schmeichel er blevet tildelt en stor del af skylden for Nices nederlag til Maccabi Tel Aviv i Conference League-kvalifikationen.
Den danske landsholdsspiller stod sin blot anden kamp for Nice, da han og hans franske klub mødt israelske Maccabi Tel Aviv i Conference League-kvalifikationen. Desværre for danskeren var det en kamp direkte til glemmebogen.

Schmeichel kom efter 74 minutters spil på mellemhånd med Maccabi Tel Aviv-angriberen, Stipe Perica, som let kunne lobbe bolden over danskeren. Målet endte med at være kampens eneste og efter slutfløjtet har den franske presse ikke set sig tilbage med at give danskeren en stor del af ansvaret for nederlaget.

- I en kamp, som Nice dominerede, krævede det blot én klodset aktion af Kasper Schmeichel for at give Maccabi en sejr i den første kamp på hjemmebane, skriver den franske avis L'Equipe, ifølge bold.dk.

På mediet Get French Football News er kritikken af Schmeichel endnu mere hård.

- Kasper Schmeichel har fået en rimelig katastrofal start på tilværelsen i OGC Nice. Han var i høj grad skyld i Maccabi Tel Avivs sejrsmål, og han så utroligt usikker ud i hele kampen.

- Han udviste en lignende tøvende tilgang mod Strasbourg i weekenden. Hans distribution har heller ikke været overbevisende, skriver Get French Football News således.

Kasper Schmeichel kan forsøge at råde bod på det hele, når Nice søndag møder Clermont på udebane.

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER