Marcus Parsberg Overbye

Ronaldos store flugt

Den portugisiske verdensstjernes agent, Jorge Mendes, har angiveligt tilbudt sin klient til flere store europæiske adresser.
Cristiano Ronaldos nostalgiske retur til Manchester United har vist sig at være et sandt mareridt. Senest tabte ”De Røde Djævle” 4-0, da de i weekenden besøgte danskerklubben, Brentfords, grønsvær. Resultatet har ikke hjulpet med at overbevise Uniteds nummer syv til at blive på Old Trafford. Ambitionen forlyder sig at være Champions League for den 37-årige angriber, og det kan være svært at opfylde, da Manchester United sluttede sidste sæson på en kneben sjetteplads.

Det skulle efter sigende have fået Cristiano Ronaldos agent, Jorge Mendes, til at rulle op i ærmerne. Rygterne har været mange – og til mange højprofilerede destinationer. Nu skriver det amerikanske medie, CBS, at Mendes har tilbudt sin klient til Borussia Dortmund, der måske kunne fristes af den femdobbelte vinder af Ballon d’Or.

Den tyske storklub hentede tidligere i transfervinduet ivorianske Sebastian Haller i Ajax, men ikke længe efter hans præsentation i den gul-sorte trøje, blev den tidligere West Ham-angriber diagnosticeret med testikelkræft. Det er derfor ikke utænkeligt, at Dortmund ville investere i en angrebsprofil som Cristiano Ronaldo.