Fodbold nyheder

Medie:
Chelsea vil udlåne bænkevarmer

Af Anders Mathiasen

Det er ikke for alvor blevet til det store gennembrud i Chelsea…
Article image
Ritzau-Scanpix
Ifølge det engelske medie BBC Sport har Chelsea i sinde at udlåne den engelske kantspiller Callum Hudson-Odoi, hvor han angiveligt allerede skulle have flere tilbud fra interesserede klubber.


Callum Hudson-Odoi har ikke fået spilletid for Chelsea i klubbens første to kampe i sæsonen. I London-klubbens første opgør mod Everton var han slet ikke med i truppen, mens han så hele kampen mod Tottenham fra bænken, hvilket angiveligt har fået kantspilleren til at indse, at sin tid i klubben - for nu - er slut, og han er derfor villig til at finde en ny klub at tørne ud for i denne sæson for at sikre sig spilletid.

Chelsea skulle derfor også være villige til at låne ham ud, men de er ikke interesseret i at sælge kantspilleren permanent, da de stadig mener, at der er et stort potentiale hos den unge englænder, som stadig kan nå at blive forløst, hvis han får den nødvendige spilletid. Den 21-årige englænder skulle have flere muligheder for et skifte. Blandt andet meldes Dortmund og Newcastle interesseret i en låneaftale.

Udover Dortmund og Newcastle skulle Hudson-Odoi også have andre muligheder, som alle sammen er med i hans overvejelser.

Mere om Chelsea

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik