Anders Mathiasen

Torsdagens internationale rygter

Manchester United tager igen overskrifterne mens også Chelsea vil blande sig i, hvad der foregår på det engelske transfermarked.
Manchester United har fået afvist deres bud på Atlético Madrids angriber Joao Felix til en værdi af 966 millioner kroner. (AS)

Nottingham Forest er tæt på at være enige med Lyons 24-årige franske midtbanespiller Houssem Aouar, men man mangler stadig at nå til enighed med Lyon om en pris for franskmanden. (L´Equipe)

Manchester United er villige til at betale 589 millioner kroner for Real Madrid brasilianske midtbanespiller Casemiro, efter forhandlingerne med Juventus´ Adrien Rabiot er brudt sammen. (Relevo)

På trods af Manchester Uniteds interesse i Casemiro, ser et skifte ud til at være urealistisk, da brasilianeren ikke er interesseret i et skifte til Manchester-klubben, mens også Chelsea lurer i kulissen. (Talksport)

Sporting Lissabon er interesserede i at hente Cristiano Ronaldo i Manchester United, efter den portugisiske angriber angiveligt er blevet fortalt, at han ikke skal blive i klubben. (90min)

Den tidligere Arsenal-angriber Pierre-Emerick Aubameyang vil hellere forlade Barcelona til fordel for Chelsea end Manchester United - Barcelona kræver omkring 219 millioner kroner for angriberen. (Telegraph)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER