Fodbold nyheder

Onsdagens internationale rygter

Af Philip Dar

Her følger dagens internationale rygter.
Article image
Atletico Madrid er villige til at tilbyde Manchester United en byttehandel, hvor enten Antoine Griezmann eller Alvaro Morata indgår mens man får Cristiano Ronaldo den anden vej. (Times)


Atletico Madrid-manager Diego Simeone udtaler dog, at han vil have spanske Alvaro Morata til at blive i klubben efter han scorede to gange i sæsonens første La Liga-kamp. (Mirror)

Alvaro Morata udtaler også, at han er glad i Atletico Madrid og vil fortsætte med at arbejde der, hvilket også er dårligt nyt for Manchester United. (Mirror)

Ifølge Real Madrid-kilder, er Casemiro ikke interesseret i et skifte til Manchester United og La Liga-klubben har endnu heller ikke modtaget et bud. (Lucas Navarrete)

FC Barcelona er ikke interesseret i at hente portugisiske Diogo Dalot fra Manchester United som en del af den handel, som skal sende hollandske Frenkie de Jong til Manchester United. (Mundo Deportivo)

Tyrkiske Besiktas ønsker at hente Evertons Dele Alli, enten på leje eller permanent. Premier League-klubben er villig til at lade Alli tage beslutningen. (Fabrizio Romano)


Sevilla er nået til enighed med Bayern München om en aftale, som sender den franske centerback Tanguy Nianzou til La Liga-klubben for 149 millioner kroner. (Fabrizio Romano)

Nice har budt 74 millioner kroner på Blackburns chilenske angriber Ben Brereton Diaz. (The Athletic)

Nice ønsker også at hente Arsenals ivorianske kantspiller Nicolas Pepe på en lejeaftale. Desuden håber de på at kunne hente Edinson Cavani efter han forlod Manchester United. (L´Equipe)

Tottenhams franske midtbanespiller Tanguy Ndombele skrifter ikke til Serie A-klubben Napoli. (Corriere dello Sport)

Den hollandske angriber Memphis Depays bagland har mødtes med FC Barcelona for at diskutere den 28-åriges skifte til Juventus, som forventes på plads inden for de kommende dage. (Sport)

Marseille forventes at præsentere den franske midtbanespiller Sayha Seha på 17 år. Franskmanden kommer fra Troyes og har også tiltrukket sig interesse fra Manchester United. (L´Equipe)

Den tyrkiske klub Alanyaspor har hentet den islandske målmand Runar Alex Runarsson i Arsenal på en lejeaftale. (L´Equipe)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik