Fodbold nyheder

Manchester United overvejer Casemiro

Af Anders Vestergaard

Ifølge den velinformerede spanske sportsavis Marca overvejer Manchester United at lægge et bud på Real Madrids midtbane-klippe Casemiro.
Article image
Ritzau-Scanpix
Forventningerne var mange op til denne sæson, hvor Manchester Uniteds nye manager, Erik ten Hag, skulle forsøge at forbedre holdet som skuffede fælt i seneste sæson.


Men sæsonstarten har i sæsonens første to kampe været katastrofal for de røde djævle, som har lidt to nederlag til Brighton og Brentford.

Massere af navne har været rygtet til den røde del af Manchester – heriblandt Antony og Frenkie de Jong, og senest Alvaro Morata, Aubameyang og Raul de Tomas.

Nu dukker et nyt navn op, som ifølge den velinformerede spanske sportsavis Marca, står på ten Hags liste over ønsker til klubben.

Ifølge Marca overvejer Manchester Uniteds sportslige ledelse at lægge et bud på Real Madrids Casemiro, og avisen mener at vide, at direktører fra Manchester United lige nu befinder sig i den spanske hovedstad.

Real Madrid foretrækker dog at holde på den 30-årige brasilianer, som er på kontrakt med kongeklubben indtil 2025.


Der er endnu ikke blevet lagt et bud på Casemiro, men hvis buddet kommer, skal det være stort, hvis Real Madrid skal slippe Casemiro, som er et af de første navne på Carlo Ancelottis holdkort.

Hvis salget ender med at gå igennem inden transfer-deadline, kan Real Madrid dog se på casen med grønne tal, da den spanske hovedstadsklub blot betalte 6 millioner euro – svarende til godt 45 millioner danske kroner – da Casemiro kom til klubben fra Sao Paulo tilbage i 2013.

Mere om Casemiro

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik