Niklas Gerster

Mandagens engelske rygter

Læs det seneste nye fra England hvor Everton blandt andet er på angriberjagt.
Manchester United tilslutter sig rækken af Premier League-klubber, som har øje på den defensive midtbanespiller Moises Caicedo fra Brighton. Arsenal og West Ham har også meldt sig interesserede i den 20-årige ecuadorianer. (Mirror)

United har desuden afvist spekulationerne omkring muligheden for en opsigelse af Cristiano Ronaldos kontrakt. (Sky Sports)

Nottingham Forest er tæt på at lande en aftale med Houssem Aouar fra Lyon. Den 24-årige franske midtbanespiller har ellers tidligere været sat i forbindelse med Arsenal. (Sky Sports Italy)

Forest har desuden indsendt et bud på 149 millioner kroner på den 25-årige schweiziske midtbanespiller Djbril Sow, som aktuelt spiller i Eintracht Frankfurt. (talkSPORT)

Leicester er villige til at lade deres midtbaneprofil Youri Tielemans skifte gratis næste sommer. Den 25-årige belgier har især været på radaren i Arsenal. (Times)

Everton er opsatte på at hente Armando Broja i Chelsea. ”The Blues” er dog modstræbende i forhold til at sælge den 20-årige angriber fra Albanien. (CBS Sports)

Che Adams topper desuden også Evertons ønskeliste. Den 26-årige skotte fra Southampton kunne være det angriberemne, som Everton desperat er på jagt efter. (Telegraph)

Everton har værdisat deres talentfulde kantspiller Anthony Gordon til knap 440 millioner kroner. Prisen bliver presset op efter, at de for nyligt modtog et bud fra Chelsea på 352 millioner kroner for den engelske U21-landsholdsspiller. (CBS Sports)

Blackburn fører ræset om Sepp van den Berg fra Liverpool. De vil hente den 20-årige hollænder på en låneaftale, som angiveligt skulle indeholde en mulig strafklausul, hvis forsvarsspilleren ikke får nok kampe for Championship-mandskabet. (Sun)

Bournemouth er interesserede i den 24-årige ghanesiske midterforsvar Abdul Mumin fra Guimaraes. (L’Equipe)