Fodbold nyheder

Conte om rødt kort:
Dommeren forstår ikke dynamikken

Af Daniel Fisker

Både Thomas Tuchel og Antonio Conte så rødt i søndagens kamp mellem Chelsea og Tottenham, men sidstnævnte mener ikke, at kampens dommer forstod den intense dynamik.
Article image
Der var tænding for alle pengene både på og udenfor banen, da Chelsea tog imod Tottenham. Kalidou Koulibaly gav Chelsea en tidlig føring, inden Pierre-Emile Højbjerg udlignede for Tottenham, da der var godt og vel 20 minutter tilbage af storkampen.


Danskerens udligning fik temperamenterne til at koge over på sidelinjen, hvor Thomas Tuchel og Antonio Conte røg i totterne på hinanden. Kampens dommer kvitterede med et gult kort til begge managere, hvorefter kampen kunne genoptages.

Reece James gav Chelsea endnu en føring, da der var spillet 77 minutter af søndagens storkamp. ”The Blues” så dermed ud til at vinde kampen, indtil Harry Kane seks minutter inde i dommerens tillægstid scorede til 2-2.

Da kampen to minutter senere blev fløjtet af, fik temperamenterne frit løb på sidelinjen. Tuchel og Conte så ellers ud til at ville sige ”tak for kampen” til hinanden, men i forbindelse med det obligatoriske håndtryk, endte de to managere i et klammeri.

Denne gang kvitterede kampens dommer med et rødt kort til begge managere, hvilket Conte stiller sig uforstående over for. Tottenham-manageren er dog overbevist om, at begge managere nød den intense kamp og de intense situationer på sidelinjen.

- Jeg tror, at vi nød det, der skete, men næste gang vil vi være mere opmærksomme, undgå at give håndtryk og løse problemet, udtaler Antonio Conte ifølge Evening Standard.


- Han bliver på sin bænk, jeg bliver på min bænk med mit personale ved min side, og det er ikke noget problem. Det ville være en skam, hvis vi går glip af næste kamp på grund af den situation.

- Det er ikke så vigtigt, hvad der skete. Det vigtigste er altid fodbolden og at snakke om kampen. Det var en intens kamp.

- Dommeren gav mig et rødt kort, men han forstod ikke dynamikken i, hvad der skete, men det er okay. Jeg er nødt til at acceptere det, men jeg gentager, at det ikke er noget stort problem. Problemet er mellem mig og den anden træner – ikke andre.

- Jeg er helt sikkert ikke passiv. Hvis jeg møder aggressivitet, så er aggressivitet mit svar, men jeg gentager, at det ikke er noget problem. Det vigtigste er, at det var en fantastisk kamp mellem to klubber, hvor der hersker en stor rivalisering.

Både Chelsea og Tottenham vandt Premier League-sæsonens første kamp – over henholdsvis Everton og Southampton – hvorfor begge hold nu har fire point på kontoen.

Mere om Tottenham

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik