Fodbold nyheder

Efter glippet Azpilicueta-handel: Barca jagter Bellerin

Af Philip Dar

FC Barcelona har indstillet sigtekornet på en ny højreback efter det ikke lykkedes at hente Cesar Azpilicueta.

Article image
Ritzau-Scanpix
Ifølge Mundo Deportivo, er Arsenal-backen Hector Bellerin blevet tilbudt til FC Barcelona, som er er på jagt efter en højreback, da man ikke lykkedes med at lokke Chelseas Cesar Azpilicueta til, som i stedet forlængede sit Chelsea-ophold.


Den 27-årige spanske Arsenal-back er ikke en del af Arsenal-manager Mikel Artetas overvejelser, hvorfor han også tilbragte seneste sæson på udlån hos Real Betis med stor succes. Derfor arbejder alle parter nu på en permanent løsning og her kommer FC Barcelona ind i billedet.

FC Barcelona har længe holdt øje med Bellerin, som forlod netop Barcelona til fordel for Arsenal, da han var 16 år gammel. Seneste sæson var en aftale tæt på at komme i stand, men den daværende FC Barcelona-cheftræner Ronald Koeman vendte tommelfingeren nedad i sidste ende.

Dog melder mediet også, at FC Barcelona lige nu har andre transfers, som de prioriterer at få styr på. Denne indebærer aftaler med Chelseas Marcos Alonso, Manchester Citys Bernardo Silva, mens der også arbejdes på en løsning i sagen med hollandske Frenkie de Jong.

Mere om Bellerín

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik