Philip Dar

Medie: Wass vender hjem til Brøndby

Ifølge BT, skal den danske landsholdsspiller gennemgå lægetjek fredag

Endnu en dansk landsholdsspiller vender hjem til den danske Superliga, da Daniel Wass er ved at færdiggøre sin retur til Brøndby IF og dansk fodbold. Det skriver BT fredag morgen og tilføjer, at Wass blev spottet i Roskilde Lufthavn torsdag aften.

Forhandlingerne har stået på i lang tid efterhånden, men alle parter har hele tiden arbejdet hen i mod at få en aftale i hus, hvilket altså nu er lykkes.

Så sent som i vinter, skiftede Daniel Wass fra Valencia til Atletico Madrid, som købte ham fri for i omegnen af 20 millioner kroner, men en skade i sin debut betød, at tiden i Madrid-klubben blev svær for landsholdsspilleren.

Daniel Wass har behov for kontinuerlig spilletid frem mod VM, da landstræner Kasper Hjulmand ikke har lagt skjul på, at han har brug for spillere i form til slutrunden, da han ikke har tid til at spille sine udvalgte i form, når truppen mødes.

Også transferjournalisten Fabrizio Romano har meldt ud omkring Wass´ skifte tilbage til Brøndby, hvor han havde stor succes tilbage i 2010/2011-sæsonen.



MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER