England: Premier League
FT
4 - 0
(4 - 0)
Brentford
Manchester U
J. Dasilva (10), M. Jensen (18), B. Mee (30), B. Mbeumo (35)
Torsten Brix

Ekspert: Damsinho = Eriksen

Mikkel Damsgaard og Brentford er et perfekt match…
– Mikkel Damsgaard er rigtig god til den tredjesidste pasning inde fra mellemrummet, og så har han jo et fantastisk spark. Det er lidt den måde, Christian Eriksen også spiller på. Eriksen kom ind og gjorde Brentford til et mere boldspillende mandskab. Og så er Damsgaard, ligesom Eriksen, dygtig til at luske rundt og finde de helt rigtige positioner i angrebsspillet.

Sådan siger fodboldeksperten Allan Kuhn i dagens udgave af Ekstra Bladet efter Mikkel ”Damsinho” Damsgaard er skiftet til Premier League-klubben Brentford.

Christian Eriksen spillede i foråret for Brentford, som i danskerens første 10 kampe hentede hele 22 point. Lørdag aften mødes Eriksen – med Manchester United – og netop Brentford, hvilket en kamp som Kuhn glæder sig til:

- Jeg glæder mig vildt meget til at se sådan en lille væver spiller komme til Premier League, for det har man jo set i blandt andet Coutinho. Ligaen har udviklet sig, så det er ikke bare tung fodbold, fysisk og lange bolde mere. Der er plads til de teknisk suveræne typer, der samtidig læser spillet hurtigt.