Simon Friis Christensen

Aarhus Fremad henter tidligere AGF-talent

Aarhus Fremad er ved at fuldende truppen til den nye sæson, og derfor har de tilføjet en vaske ægte Aarhus-dreng til holdkortet.
Aarhus Fremad har her til morgen meldt ud, at de har indgået en mundtlig aftale med Jacob Green-Pedersen, som tidligere har tørnet ud for AGF´s U17-hold, hvor han dog ikke forsatte i sine senere år.

-Jeg har faktisk spillet ungdomsfodbold på Riisvangen. Derefter vandt jeg U17-Ligaen med AGF og spillede så mine U19-år på VSK’s seniorhold i 2. Division. Her mødte jeg Fremad flere gange

Det vil sige, at den Aarhusianske fodboldscene ikke er ukendt for Green, som har været rundt omkring hos de mere velkendte klubber i Aarhus, men det er ikke noget, som der skræmmer en Vejlby-dreng væk, og han tager gerne en tur mere hos en af de lokale klubber.

Han oprinder nemlig ude fra Vejlby, hvor han også har spillet for VSK-Aarhus, som er rivalerne til hans nye klub, men om det har spillet en rolle er uvist. Det sidste år har Green afprøvet sine kræfter på den internationale fodboldscene, hvor han spillet college fodbold i USA, men efter et år udlands, så valgte han at vende snuden mod hans hjemby.

Læs det fulde interview med Jacob Green-Pedersen i linket under.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER