Fodbold nyheder

Sådan håber Barcelona på at registrere deres indkøb

Af Niklas Gerster

Det er ingen hemmelighed, at FC Barcelona har købt over evne denne sæson. De lever ikke op til de økonomiske krav til registreringen af deres nye indkøb, men klubben skulle have løsningen klar.
Article image
FC Barcelona håber på at tilfredsstille La Ligas krav til de økonomiske retningslinjer ved hjælp af to greb. Ifølge det spanske medie Sport håber klubben på, at disse greb kan give klubben lov til at registrere de nye indkøb til den kommende sæson.


Den ene måde som Barca vil sænke deres udgifter på, er ved at sælge knap 25 procent af Barca Studios til GDA-Luma investeringsfonden. Barca Studios er et studie, hvor klubben producerer reklamer og indhold til Barca TV. Klubben håber på, at salget vil sikre en indtægt på cirka 744 millioner kroner.

En anden måde som klubben kan sænke omkostningerne på, er lønnedgang fra to prominente Barca-herrer. Det drejer sig om Gerard Pique og Sergio Busquets, og begge spillere skulle være villige til at acceptere en lønnedskæring, for at klubben kan registrere de nye stjerner til La Liga-premieren imod Rayo Vallecano.

De indkøb som FC Barcelona har sprunget banken for, er danske Andreas Christensen samt Jules Kounde, Franck Kessie, Robert Lewandowski og Raphinha. FC Barcelona håber på at de økonomiske træk vil medføre, at La Liga giver grønt lys til spillerregistreringen.

Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Inter - Barcelona