Christian Bang Jensen

FC Barcelona skal betale 185 millioner for Azpilicueta og Marcos Alonso

Ifølge den spanske avis AS bliver det svært for FC Barcelona at hente Chelsea duoen Cesar Azpilicueta og Marcos Alonso. Kilder fortæller, at den engelske klub har vurderet spillerne til henholdsvis 75 og 110 millioner kroner for de to forsvarsspillere.
Selvom FC Barcelona i denne sæson har været en af de mest aktive på transfermarkedet, er den gældsramte klub ikke færdige med at handle. Især Cesar Azpilicueta men også Marcos Alonso er blevet rygtet til forsvarskæden, der allerede er blevet forstærket af Andreas Christensen og Jules Kounde.

Men Barca-pengetanken synes at være nået bunden. Kilder tæt på den spanske avis AS har fortalt den spanske avis, at Chelseas nye ejer Todd Boehly har værdisat back-duoen til henholdsvis 75 og 110 millioner kroner eller en total pris på 185 millioner kroner. Det har Barca angiveligt ikke råd til, og klubben fra Catalonien håber derfor på, at London-klubben vil sænke sine krav, så man kan tilknytte de to backs.

Dertil håber klubben, ifølge AS, at spillerne vil presse på for at få et skifte igennem. Begge spillere har ydret ønske om at slutte sig til Barça-truppen. Dog er Cesar Azpilicueta, som AS erfarede, begynder at genoverveje sit ønske om at forlade Stamford Bridge, på trods af de samtaler, han allerede har haft med Xavi. Cesar Azpilicueta blev angiveligt enig med den catalanske klub omkring de personlige forhold allerede i sidste sæson.

Men Chelsea og FC Barcelona har på nuværende tidspunkt ikke et godt forhold. Dette skyldes at Blaugranas har snydt The Blues for to forstærkninger, der valgte den spanske klub til fremfor London-klubben: Raphinha fra Leeds og Jules Koundé fra Sevilla. Dertil har FC Barcelona også tilknyttet Andreas Christensen, som kommer på en fri transfer fra Chelsea. Gennem hele foråret var den danske forsvarsspiller og den engelske klub på krigsstien, fordi ”AC” ikke ville forlænge aftalen men i stedet talte med Barca. Derfor er det usandsynligt, at Chelsea sænker prisen for de to forsvarsspillere.

Skulle det mislykkes med Marcos Alonso på venstre backen har Xavi og sportsdirektør Mateu Alemany også kig på Javi Galán, Sergio Reguilón og Angeliño.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER