Fodbold nyheder

Er han FC Midtjyllands næste cheftræner?

Af Anders Mathiasen

Flere interessante bud på en ny Midtjylland-træner...

Article image
Ritzau-Scanpix

Et af Superligaens mest eftertragtede trænersæder er ledig, efter FC Midtjylland i sidste uge fyrede Bo Henriksen.


Nu er jagten gået ind på en ny cheftræner, og i bold.dk-podcasten "LIGE PÅ" peger Jesper Christiansen og Lasse Fosgaard på, hvem de ville gå efter, hvis de sad i Claus Steinleins stol.

- Jeg kender Jacob Neestrup (assistenttræner i FCK) fra vores fælles fortid i Viborg, og jeg synes, at han ville være oplagt. Han var med til at lægge grundstenen til den succes, Viborg har.

- Han har meget erfaring - også fra FCK - og er vant til at arbejde med store stjerner i FC København. Han er dygtig til at arbejde med unge mennesker, siger Jesper Christiansen.

Den tidligere FCK-keeper mener dog, at det er mere realistisk, at FC Midtjylland går efter en anden profil i hovedstadsområdet.

- Jeg tror ikke, at FCM henter Neestrup, men hans profil er den helt rigtige. Til gengæld tror jeg, at de henter Niels Frederiksen i Brøndby. Det, han har gjort i Brøndby, er fantastisk - også på tidspunkter, hvor han ikke havde mandskabet til det. Jeg tror, at de ender med at tage ham, mener Christiansen.


Lasse Fosgaard derimod ville hente David Nielsen, hvis han stod i Claus Steinleins sko.

- Han er den mest oplagte, danske træner. Jeg ved godt, at David Nielsens afslutning i AGF ikke var den bedste. Er der nogen, der kan skabe sammenhold, er det ham, siger Fosgaard om sin tidligere træner i Lyngby.

Hvem Claus Steinlein & Co. i FC Midtjylland henter ind som ny cheftræner, ved kun folkene på Heden, men her er altså tre gode bud på, hvem der kan overtage tjansen som cheftræner i FC Midtjylland.

Mere om FC Midtjylland

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik