Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Anders Mathiasen

Mandagens internationale rygter

Chelsea vil på rov hos Barcelona, Liverpool vil af med angriber og så leder Manchester United efter en ny angriber, hvis Cristiano Ronaldo ender med at forlade Old Trafford.
Chelsea vil sende et bud afsted på FC Barcelonas Frenkie de Jong. Hvis hollænderen ender med at forlade Camp Nou, vil man i Barcelona gå efter Manchester Citys portugisiske midtbanespiller Bernardo Silva. (Sport)

FC Barcelonas cheftræner Xavi Hernandez siger, at han ikke ved, om Frenkie de Jong spiller i Barcelona i næste sæson - hollænderen er jagtet af både Manchester United og Chelsea. (Metro)

Liverpools brasilianske angriber Roberto Firmino er blevet kædet sammen med et skifte til Juventus, men den 30-årige angriber vil blive på Anfield. (Liverpool Echo)

Everton fortsætter samtaler med Paris Saint-Germain om et muligt køb af Idrissa Gueye, da Everton vil hente deres tidligere midtbanespiller tilbage. (Times)

Manchester United vil hente Stuttgarts østrigske angriber Sasa Kalajdzic og den 19-årige slovenske angriber Benjamin Sesko, som spiller for Red Bull Salzburg, efter det er blevet usikkert, hvorvidt Cristiano Ronaldo fortsætter på Old Trafford i næste sæson. (Mail)

FC Barcelona er interesserede i at hente RB Leipzigs spanske venstreback Angelino, hvis man ikke lykkes med at hente Marcos Alonso i Chelsea. (Sport)

Roma har tilbudt den 28-årige italienske angriber Andrea Belotti en kontrakt, efter han har forladt Torino denne sommer på en fri transfer. (Football Italia)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER