Fodbold nyheder

Hvilken angriber skal til Juventus?

Af Torsten Brix

Indkast.dk har kigget nærmere på de mange rygter…
Article image
Hvis dette er idealopstillingen for Juventus til den kommende sæson…


Szczesny
Danilo, Bonucci, Bremer, Alex Sandro
Pogba, Locatelli, Rabiot
Di Maria, Vlahavic, Chiesa.

…så mangler der ikke meget i angrebet. Alligevel bliver en masse angribere rygtet til ”Den Gamle Dame”. Den velinformerede Fabrizio Romano mener at vide, at Barcelonas Memphis Depay, Chelseas Timo Werner og Atletico Madrids Alvaro Morata er på ønskesedlen hos Torino-klubben. Derudover har Manchester Uniteds Anthony Martial længe været rygtet til klubben.

Men i denne kvartet er der flere problemstillinger, som Werners enorme løncheck i Chelsea som Juventus slet ikke kan give. Derudover har Martial spillet rigtig stærkt, siden Erik ten Hag kom til Old Trafford og den franske angriber har i træningskampene lavet tre mål. Den nye United-manager er simpelthen ikke interesseret i at sælge Martial. Kærlighedsforholdet imellem Morata og Juventus er ved at dø ud, for er den omrejste angriber bare noget så simpelt som overvurderet.

Måske er Depay det bedste bud, efter den hollandske angriber har fået fripas i Barcelona til at finde en ny klub, efter den catalonske klub har forstærket angrebet voldsomt. Men vil Depay til VM-slutrunden til december, skal han ikke skifte til Juventus, for nu nærmer vi os problemet med Juventus.

Serie A-klubben har nemlig – med rette – gigantiske forventninger til Dušan Vlahović. Den serbiske angriber lavede vanvittige 37 Serie A-mål for Fiorentina på 18 måneder og i 2021 blev det til 31 Serie A-mål. Efter det store skifte til Juventus lavede han også straks mål for klubben og han scorede sit første Serie A-mål for klubben efter blot 13 minutter i 2-0-sejren over Verona, og få dage senere åbnede han Champions League-målscoringerne efter 33 sekunder i kampen imod Villarreal.


Så den centrale angriber, der skal til Juventus, bliver andet valget efter Vlahović, og hvem har egentlig lyst til udsigten til en bænkeplads?

I truppen er Moise Kean - men han er vel ikke god nok til en stor rolle for klubben – samt den unge Kaio Jorge. Sidstnævnte er dog skadet, ligesom Federico Chiesa også skulle være.

Omvendt er Juventus også nødt til at hente en ny angriber til klubben, efter Paulo Dybala smuttede til AS Roma, og der mangler en afløser for ham i truppen. Pengene må også være til det, efter Matthijs de Ligt er blevet solgt dyrt til Bayern München, men hvem bliver den næste angriber i Juventus?

Mere om Juventus

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Inter - Barcelona