Fodbold nyheder

Xavi antyder Messi comeback:
Historien om Messi og Barca er ikke slut endnu

Af Christian Bang Jensen

Barcelonas cheftræner Xavi afslørede på klubbens træningstur i USA overfor de spanske medier, at han og klubben ikke har opgivet tanken om at bringe Lionel Messi hjem.
Article image
Xavi Hernández, cheftræner for FC Barcelona, har på et pressemøde i USA afsløret, at han og klubben ikke har opgivet at hente Lionel Messi tilbage til klubben. Xavi blev spurgt, om han kunne tænke sig at se Messi tilbage i Barca, hvortil den tidligere klubrekordholder svarede:


– Ja, men i øjeblikket har Leo (Messi) en kontrakt med en anden klub.

Træneren ville dog ikke kommentere yderligere på om den syvdobbelte vinder af Ballon d’Or var på vej eller om der blev arbejdet på det, men fortalte:

– Det giver ikke mening at tale om Messi nu. Han er den bedste fodboldspiller i verden og i fodboldens historie. Præsident (Joan Laporta) sagde, at han ønsker, at historien mellem Leo og Barca vil fortsætte. Vi vil se i fremtiden. Men lige nu er det ikke tid til at tale om Leo.

Xavi havde klubrekorden for flest spillede kampe for FC Barcelona med 767 officielle optrædener, men den blev overtaget af Lionel Messi, som (indtil videre) har nået 778.

Udover Lionel Messi henviste Xavi også til andre mulige transfers, men nævnte ikke eksplicit nogen navne. Der har været flere rygter om den mulige ankomst af Jules Koundé, som i øjeblikket er i Sevilla. Argentineren har kontrakt med sin franske klub Paris Saint-Germain til 2023.

Mere om Lionel Messi

Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik