Henrik Varbøl Andersen

Henter Klopp yderligere forstærkninger til Anfield?

Bookmakerne er nu begyndt at gætte flere tilgange i Liverpool.
Jürgen Klopp har været ude og sige, at Liverpool næppe henter flere spillere ind til truppen denne sommer, men det holder ikke de engelske bookmakere fra, at gætte på tre mulige forstærkninger til ”The Reds”. Det er Liverpool Echo, som følger Liverpool tæt, der bringer historien i dag i det engelske.

Den første spiller Liverpool Echo nævner er Jude Bellingham. Det er næppe nogen hemmelighed, at Klopp og hans stab er beundrere af den unge engelske midtbanespiller. Bookmakerne mener, at med de aldrende Jordan Henderson, James Milner og Thiago, at så er Bellingham en favorit til at komme til Anfield.

SkyBet giver kun pengene fire gange igen, hvis Bellingham havner på Anfield, mens det giver hele 14 gange igen, hvis han havner hos Manchester City. Netop en tidligere City-mand Leroy Sane er næste mand på avisens liste.

Med afgangen af Sadio Mane mangler Klopp kantspillere i truppen med høj kvalitet. Det har den tyske kantraket, som dog ikke helt slog igennem i City og også har haft visse problemer i Bayern München, hvor han befinder sig nu. Arsenal er dog bookmakernes favorit, mens man vil få pengene hele 16 gange igen, hvis Sane pludselig skifter til ”The Reds”.

Sidste navn på listen er Tammy Abraham, som Liverpool Echo mener vil være et godt alternativ til Darwin Nunez, hvis rekordindkøbet ikke slår til. Abrahma imponerede i Serie A for AS Roma, hvor den tidligere Chelsea angriber igen, blomstrede med hele 17 mål i Serie A.

Det er dog nok mere Echo som gætter på Abraham, da han vil give hele 14 gange pengene igen, hvis Liverpool henter ham ind.

Klopp har som nævnt været ude og sige, at Liverpool næppe henter flere, så Liverpool Echo bærer nok bare mere brænde til transferrygte bålet, som jo altid på denne tid af året brænder lystigt.