Fodbold nyheder

Jesus om tidligere holdkammerat: Han snakker lort

Af Daniel Fisker

Den nye Arsenal-angriber Gabriel Jesus langer nu ud efter sin tidligere holdkammerat Yerry Mina.
Article image
Arsenal er i øjeblikket på træningstur i USA, og natten til søndag formåede ”The Gunners” at besejre Everton 2-0 på M&T Bank Stadium i Baltimore. Gabriel Jesus, der scorede for anden træningskamp i træk, stod derfor endnu en gang overfor en gammel kending.


Everton-forsvareren Yerry Mina spillede første halvleg, og det var langtfra første gang, at Jesus stod overfor colombianeren på grønsværen. Tidligere spillede de to sydamerikanere dog på samme hold. Fra 2016 til 2017 spillede duoen under Palmeiras’ faner.

Her udviklede Jesus og Mina tilsynealdende et venskab, men den tidligere Manchester City-angriber slår nu fast, at piben hurtigt fik en anden lyd. Mina, som var forbi FC Barcelona, før turen gik til Everton, begyndte tilsyneladende at snakke lort.

- Ved I hvad? Jeg har tidligere spillet sammen med Mina – i Palmeiras, udtaler Gabriel Jesus ifølge TNT Sports.

- Vi stod hinanden så nær. Derefter begyndte han at angribe mig. Jeg ved ikke, hvorfor han gør sådan noget – han snakker lort. Jeg ved ikke hvorfor.

- Jeg ved ikke, hvad grunden er til, at han gør det. Jeg er til syvende og sidst ikke et barn længere, og jeg går direkte til ham.

Gabriel Jesus er fortid i Manchester City, men det betyder ikke, at han og Mina kommer til at se mindre til hinanden i den kommende sæson. Arsenal og Everton kommer som minimum til at krydse klinger to gange i den kommende sæson.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Inter - Barcelona