Daniel Fisker

Pulisic: Vi har tænkt os at vinde VM

En selvsikker Christian Pulisic mener, at USA kan levere varen ved den kommende VM-slutrunde.
Der er tilsyneladende ikke nok for Chelseas amerikanske stjerne, Christian Pulisic, at USA har kvalificeret sig til den kommende VM-slutrunde, efter kvalifikationen til den seneste VM-slutrunde i Rusland glippede. Amerikanerne er havnet i Gruppe B sammen med England, Wales og Iran, og det er tilsyneladende heller ikke nok for Pulisic at gå videre fra gruppespillet.

23-årige Pulisic rejser til Qatar med den intention at løfte VM-trofæet den 18. december. I så fald vil USA have overgået den hidtil bedste præstation med flere længder. USA leverede den hidtil bedste præstation ved VM-slutrunden i 2002, hvor kvartfinalerne blev endestationen, men i år vil Pulisic gå hele vejen.

- Jeg mener, at vi tager dertil med intentionen om at vinde VM, udtaler Christian Pulisic ifølge ESPN.

- Der er ingen grund til, at et eneste hold skulle tage dertil uden den selvsikkerhed, og det er præcis, hvordan vi har tænkt os at gribe denne store begivenhed an.

- Vi tager dertil som et selvsikkert og sultent hold, som ikke står tilbage for nogen, og vi føler virkelig, at vi kan præstere ved denne VM-slutrunde.

Hvis det ikke lykkes for USA at blive verdensmestre i Qatar, så er der endnu en chance i 2026, hvor amerikanerne – sammen med Canada og Mexico – på forhånd er kvalificerede til VM-slutrunden som værter.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER