Daniel Fisker

Medie: Arsenal og City er enige om Zinchenko

Oleksandr Zinchenko ser ud til at være på vej til Arsenal – for 263 millioner kroner.
Arsenal har allerede været på indkøb i Manchester City denne sommer. ”The Gunners” har således forstærket angrebet med Gabriel Jesus, som allerede har scoret sit uofficielle debutmål for sin nye klub. Noget kunne tyde på, at Arsenal ikke er helt færdige med indkøbsturen på Etihad Stadium.

Der har i løbet af den seneste uges tid svirret rygter om, at Arsenal har arbejdet på at købe den alsidige venstreback Oleksandr Zinchenko hos ”The Citizens”, og noget kunne tyde på, at der er hold i rygterne. BBC mener således at vide, at Arsenal og Manchester City er blevet enige om en transfersum.

Den 25-årige ukrainer kommer ifølge BBC til at koste Arsenal 263 millioner kroner samt yderligere 18 millioner kroner i bonusser. Zinchenko var et af Pep Guardiolas første indkøb som Manchester City-manager. Han har vundet fire Premier League-titler og spillet 127 kampe for ”The Citizens”.

Zinchenko har spillet langt de fleste af sine Manchester City-kampe på venstrebacken, mens han også har fået en lille håndfuld kampe på den centrale midtbane, som er hans primære position på det ukrainske landshold, som han har spillet 52 kampe for.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER