Niklas Gerster

Fredagens engelske rygter

Her er dagens engelske rygter. Hør om back-kabale i Arsenal samt nyt om Tielemans, Gibbs-White og unge Colwill.
Den engelske U21-landsholdsspiller Djed Spence forventes at skifte til Tottenham fra Middlesbrough. Klubberne skulle være enige om en transfersum på 106 millioner kroner for den unge højre back. (Times)

Arsenal arbejder på at sikre sig en aftale med den alsidige venstre back Oleksandr Zinchenko fra Manchester City. (The Athletic)

”The Gunners” kigger dog også på alternative muligheder på back positionen. Den spanske venste back Sergio Gomez fra Anderlecht skulle også være på deres radar. Hvis Arsenal formår at sikre sig enten Zinchenko eller Gomez, kommer de formentlig til at skille sig af med Nuno Tavares. Marseille har allerede udvist interesse for den 22-årige portugiser. (Fabrizio Romano, Twitter)

Leeds United er tætte på at lande en aftale med den franske angriber Arnaud Kalimuendo. De kommer angiveligt til at betale 186 millioner kroner for den 20-årige Paris Saint-Germain-spiller. (Mail)

Evertons 20-årige engelske forsvarsspiller Jarrad Branthwaite skifter efter alt at dømme til PSV Eindhoven på en låneaftale for sæsonen. (Guardian)

Arsenal forhandler fortsat med Leicester om belgiske Youri Tielemans. (Football London)

Arsenal er også fortsat interesserede i midtbanespilleren Lucas Paqueta, men har endnu ikke afgivet et tilbud til Lyon på deres 24-årige brasilianer. (Media Foot)

Everton er fortsat i dialog med Wolves omkring midtbanespilleren Morgan Gibbs-White. I sidste uge fik Merseyside-klubben afvist et bud på 219 millioner kroner. (Sky Sports)

Newcastle United dropper interessen i Real Sociedad-angriberen Alexander Isak og Moussa Diaby-kantspilleren fra Leverkusen. ”The Magpies” vil kigge på andre alternativer til de offensive pladser, da de ikke ønskede at indfri hverken transfer- eller lønkrav for Isak og Diaby. (Telegraph)

West Ham har tilbudt Sassuolo 351 millioner kroner for den ombejlede italienske angriber Gianluca Scamacca. PSG har også udvist interesse for ham, men har indtil videre kun budt 307 millioner kroner. (Fabrizio Romano, Twitter)

Southhampton og Leicester er interesserede i den engelske midterforsvar Levi Colwill, som i sidste sæson var udlånt til Huddersfield. Det 19-årige talent som er ejet af Chelsea, har ikke efterspurgt et permanent skifte til London-klubben, men han ønsker snart nogle langtidsudsigter for sin fremtid. (Mail)

Unge Colwill er i den grad på radaren i Premier League, hvor både Crystal Palace, Arsenal, Brighton og Everton også har kig på ham. (Mail)

Dialogen imellem Nottingham Forest og Huddersfield omkring midtbanespilleren Lewis O’Brien samt venstre backen Harry Toffolo. Nyoprykkerne fra Nottingham Forest har indsendt bud på de to Huddersfield-spillere. (Football Insider)

Den amerikanske midterforsvar Auston Trusty nærmer sig en låneaftale hos Birmingham City. Den 23-årige Arsenal-spiller blev købt i januar, men han har været udlånt til Colorado Rapids indtil denne sommer. (90 min)