Emre Arslan

Onsdagens engelske rygter

Herunder følger dagens engelske rygter.
Chelsea har vist en interesse i Paris St-Germain og Frankrigs midterforsvarer Presnel Kimpembe. (Athletic)

Newcastle United har ført samtaler med Real Sociedad om at hente den svenske angriber Alexander Isak, fra den spanske klub i en handel der kunne blive til klubbens dyreste handel nogensinde. (Telegraph)

Leeds Uniteds angriber Raphinha, er indstillet på at rejse til Barcelona for at gennemføre et skifte til Camp Nou. (Athletic)

Leeds er klar til at acceptere et bud på 430 millioner kroner , som kan stige til 500 millioner, fra La Liga-klubben for deres dygtige angriber. (Guardian)

Manchester Uniteds jagt på Ajax' argentinske forsvarsspiller Lisandro Martinez har nået et nøgle-stadie, hvor klubberne skal mødes på onsdag for at diskutere færdiggørelsen af en handel på 380 millioner kroner. (Daily Express)

Arsenal har droppet deres interesse i Martinez efter at have fået afvist et bud til en værdi af op til 335 mio. kroner. (Goal)

Den engelske midtbanespiller Declan Rice har en gentleman-aftale med West Ham om at blive en sæson mere, før den 23-årige får lov til at forlade. (Talksport)

Den italienske midtbanespiller Jorginho, som har et år tilbage af sin kontrakt med Chelsea, siger, at han gerne vil blive i Stamford Bridge-klubben midt i spekulationer om den 30-åriges fremtid. (Athletic)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER