Fodbold nyheder

Tirsdagens engelske rygter

Af Anders Vestergaard

Chelsea overvejer alternativer - United kan snuppe Tielemans foran konkurrenter - United vil beholde Cristiano, men har erstatning klar i kulissen - Brentford er tæt på ny kant - Everton er på rov hos konkurrenterne - og Arsenal vil have spanier til bænken.
Article image
Chelsea er blevet overhalet af FC Barcelona i kampen om Raphinhas underskrift, derfor overvejer London-klubben nu at gå efter Bayern Münchens Serge Gnabry. (Daily Mail)


Youri Tielemans – som Arsenal ellers længe har været efter – er på Manchester Uniteds back-up-liste, i tilfælde af, at man skulle mislykkes med at hente Frenkie de Jong til klubben. (TalkSport)

Manchester Uniteds administrerende direktør, Richard Arnold, arbejder på at få Cristiano Ronaldo til at annullere sin transfer-anmodning. (The Times)

I tilfælde af, at Manchester United mislykkes med at beholde Cristiano Ronaldo, har man allerede afholdt møder med Stuttgart angående et potentielt køb af den østrigske angriber Sasa Kalajdzic. (Sky)

Brentford er tæt på at lukke en handel med Hull City, som vil sende den 21-årige engelske kantspiller Keane Lewis-Potter. (The Athletic)

Everton har lagt et bud hos Wolves på 220 millioner kroner for den engelske midtbanespiller Morgan Gibbs-White, men buddet er blevet afvist af Wolves. (Daily Mail)


Everton er også interesseret i Conor Gallagher, men Chelsea vil lade buddet ligge i skuffen indtil senere på sommeren, hvor man vil træffe en beslutning om, hvad der skal ske med den 22-årige englænder. (Daily Mail)

Arsenal har lagt et bud på 50 millioner kroner for Benficas spanske back Alex Grimaldo, efter Kieran Tierney er på vej tilbage fra en længere skadespause. (Star)


Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik