Niklas Gerster

Lørdagens engelske rygter

Her følger dagens engelske rygter. Manchester United er fortsat aktive, og så er der nyt om Hakim Ziyech.
Manchester United har forhøjet deres bud på Lisando Martinez til 378 millioner kroner. ”De Røde Djævle” håber på, at de med buddet kan overgå Arsenal i kampen om den argentinske forsvarsspiller. (Mail)

Midt i den intense spekulation omkring Cristiano Ronaldos fremtid har Erik ten Hag anerkendt, at holdet er nødt til at blive forstærket i den offensive del af banen. Den hollandske manager er derudover fortsat opsat på, at klubben henter en midterforsvar og en højre back. (Manchester Evening News)

Ten Hag håber på at kapre Ajax’ forsøg på at hente Brian Brobbey tilbage til Holland. De vil byde 114 millioner kroner for den 20-årige angriber, som fik sin fodboldopvækst på akademiet i Ajax. Han skiftede til RB Leipzig i 2021, men vendte tilbage til Ajax i sidste halvdel af sæsonen, hvor han scorede syv mål i 11 kampe. (Times)

Hakim Ziyech fra Chelsea har taget afsked med sit agentfirma Nakhli Mondial efter 12 års samarbejde. Den 29-årige marokkanske kantspiller som er blevet sat i forbindelse med AC Milan, vil nu ”tage den fulde kontrol af sin professionelle fremtid.” (Ziyechs Instagram)

Arsenal vil hente deres tidligere spiller Ismael Bennacer tilbage til Nordlondon. Den 24-årige midtbanespiller fra Algeriet huserer i øjeblikket hos AC Milan. Han forlod ”The Gunners” i 2017 til fordel for Empoli. (Calciomercatoweb)

West Ham overvejer at byde 114 millioner kroner på den 23-årige hollandske angriber Justin Kluivert fra AS Roma. (Gazetta dello Sport)

Bournemouth er i dialog med Japhet Tanganga fra Tottenham. Den 23-årige engelske forsvarsspiller har også bejlere i Italien, hvor Napoli og AC Milan skulle være interesserede. (Athletic)

Millwall er enige med Leeds om 22-årige Jamie Shackleton. Midtbanespilleren skifter på en låneaftale til Championship-mandskabet. (Football Insider)

Southampton er interesserede i Manchester Citys forsvarsspiller Issa Kabore. De vil indgå en låneaftale omkring den 21-årige spiller fra Burkina Faso. (Fabrizio Romano)