Niklas Gerster

Fernandes får nyt trøjenummer i United

Den portugisiske dåseåbner har fået nummer 8 i Manchester United. Et nummer der både har en særlig betydning i United men også for den 27-årige midtbanespiller.
Vi kommer til at se Bruno Fernandes i nummer 8 i stedet for hans vanlige nummer 18 i den kommende sæson. Et nummer som må indikere, at Fernandes er tiltænkt en nøglerolle på Erik ten Hags United-mandskab. Nummer 8 har nemlig tidligere været båret af klubikoner såsom Bobby Charlton, Paul Ince og Wayne Rooney.

Foruden nummerets status i klubben tyder det også på, at nummeret har en særlig betydning for Fernandes. Et lykkenummer om man vil. Portugiseren har tatoveret nummer 8 på sin underarm, og ifølge mediet Talksport.com som har bragt perspektiver på nyheden, skyldes nummeret hans fødselsdagsdato, som er den 8. september.

Bruno Fernandes leverede en brandsæson i 2020/2021-sæsonen, hvor han lavede 18 mål og 12 assist. I den netop overståede sæson var outputtet dog mindre prangende, selvom han stadig bidrog med en række mål og assist. Men han var en del af et Manchester United-hold, som i den grad svingede i niveau.

Kan Fernandes mon få en ny opblomstring med lykkenummeret på plads? Portugiseren ser i hvert fald tilfreds ud i Manchester Uniteds instagram-opslag, hvor nyheden bliver præsenteret.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER