Niklas Gerster

Fredagens engelske rygter

Her er dagens engelske rygter. Hør især nyt om Ake, Ronaldo, Reece James og Raphinha.
Chelsea har intensiveret forhandlingerne med Manchester City om den 27-årige hollandske midtstopper Nathan Ake. (Times)

Manchester United har nu meldt sig lydhøre over for tilbud på Cristiano Ronaldo denne sommer. Chelsea og Napoli er iblandt de interesserede klubber. (Sky Sports)

Brentford-manager Thomas Frank nægter at give op på at skrive en ny kontrakt med Christian Eriksen, på trods af at den 30-årige dansker snart forventes at blive præsenteret i Manchester United. (Express)

Arsenal overvejer at gå efter venstre backen Alex Grimaldo fra Benfica. Manager hos ”The Gunners,” Mikel Arteta, ønsker at hente den 26-årige spanier ind som en dækning for Kieran Tierney, der i øjeblikket er førstevalget på positionen. (Mirror)

Chelsea vil forlænge Reece James’ kontrakt på trods af, at hans nuværende aftale udløber i juni 2025. London-klubben vil lave trækket for at afværge Manchester City og Real Madrid, som begge har interesse i den 22-årige engelske højre back. (Sport)

Chelsea er fortsat favoritter til at købe Raphinha. Prisen skulle være 483 millioner kroner, men Leeds afventer stadig et tilbud fra FC Barcelona på den brasilianske kantspiller. (Standard)

Leeds forbereder et bud på Club Brügge-angriberen Charles de Ketelaere. De skulle være klar til at byde 281 millioner kroner for den 21-årige angriber. Skulle handlen gå igennem, vil det være transferrekord i klubben. (Mirror)

Fulham har afgivet to tilbud på West Hams 25-årige franske forsvarsspiller Issa Diop. (Mail)

Matt Smith fra Arsenal er eftertragtet i en række Championship-klubber. Det er blandt andet Millwall og Luton, der lurer på den 21-årige engelske midtbanespiller. (Sun)

Newcastle er fortsat i dialog med Everton om deres 21-årige kantspiller Anthony Gordon. (Chronicle)

Norwich er interesserede i Manchester Citys 25-årige colombianske angriber Marlos Moreno. (Pink Un)