Niels Nedergaard

Officielt: FCK henter Vavro permanent

Den slovakiske forsvarsspiller er blevet udstyret med en kontrakt frem til 2026.
Denis Vavro er også FCK-spiller i den kommende sæson. Det står klart, efter at de danske mestre har sikret sig forsvarsspilleren på en permanent aftale. Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

Det har længe ligget i kortene, at københavnerne ville forsøge at hente Vavro permanent til klubben, efter han i foråret var udlejet fra Lazio til FCK.

Det er også en glad sportsdirektør, Peter ”PC” Christiansen, der sætter ord på signingen.

- Vi er meget glade for, at vi har kunne hente Denis tilbage til København. Alle kender hans kvaliteter, og han er en forsvarsspiller med internationale egenskaber i sit duelspil, og hans power er en hylde eller to over 3F Superliga, siger FCK-bossen til klubbens hjemmeside.

Også Denis Vavro selv er glad og lettet over, at aftalen nu er i hus.

- Jeg har altid følt mig godt tilpas i klubben, og jeg er klar til at spille en større rolle, end da jeg var her sidste gang. Det har hele tiden været målet for mig, at jeg skulle blive her og lave en længere aftale, så jeg er glad for, at det nu er lykkedes, selvom det ikke var let, siger forsvarsspilleren til hjemmesiden.

Denis Vavro har fået en kontrakt, der løber frem til sommeren 2026. Han har spillet 101 kampe for FCK, hvor han først var en stor profil fra 2017 til 2019, hvor Lazio købte forsvarsspilleren.

I foråret blev Vavro så udlejet til FCK og havde blandt andet en stor andel i københavnernes mesterskab, og nu fortsætter han altså i klubben de næste fire år.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER