Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Niels Nedergaard

Kjær jubler: Har ventet på det her øjeblik

Simon Kjær er for første gang i syv måneder tilbage på træningsbanen i AC Milan, og det glæder den danske landsholdsstjerne.
Sidste år midt i sæsonen måtte Simon Kjær udgå med en alvorlig knæskade, der spolerede resten af danskerens sæson i den italienske Serie A.

Nu er den danske landsholdsanfører dog tilbage i selskab med holdkammeraterne i Milan, hvor han tidligere på ugen betrådte græstæppet for første gang i syv måneder – og det er en glad Simon Kjær, der nu kan fokusere på at spille fodbold igen.

- Jeg har ventet på det her øjeblik i syv måneder. Jeg er glad for at være tilbage med drengene og begynde at spille fodbold igen. Jeg er meget glad, fortæller Simon Kjær til klubbens hjemmeside.

Den danske landsholdsstjerne føler sig endda i god fysisk forfatning, fortæller han.

- Jeg har det godt. Jeg har arbejdet hårdt indtil nu, men der er stadig meget arbejde foran. Jeg er i en god fysisk forfatning, lyder det fra Milan-profilen.

Simon Kjær nåede at spille 11 kampe i Serie A i sidste sæson for den italienske storklub, inden han måtte se til fra sidelinjen i den resterende del af sæsonen.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER