Niklas Gerster

FCM nærmer sig salg af brasiliansk flop

23-årige Marrony har langt fra levet op til de store forventninger hos ”Ulvene.” Nu kan han snart være fortid i det midtjyske.
FC Midtjylland har i de seneste år bevæget sig nye veje på transfermarkedet ved at hente en række spillere i Brasilien. Det har været med blandet succes for den midtjyske klub, som dog har ramt ret godt plet med f.eks. Evander og Paulinho, der begge har vist et højt niveau. Det kan man dog langt fra sige om det dyre indkøb Marrony. Nu ser det også ud til at tålmodigheden er sluppet op med ham i Herning.

Ifølge kilder fra Tipsbladet kan angriberen snart være fortid, da FCM skulle være enige med den brasilianske klub Fluminense om en et-årig lejeaftale med købsoption. Fluminense betaler angiveligt 2,2 millioner for at sikre lejeopholdet. Derudover kan de tilknytte ham permanent for 33 millioner kroner.

Skulle den brasilianske klub være villige til at indløse købsoptionen, vil midtjyderne have tjent handlen hjem, da 33 millioner var beløbet, som han blev købt for af FCM. Marrony er blot noteret for sølle 11 optrædener og har ikke scoret i en gældende kamp.

Marrony skulle have underskrevet aftalen i dag, og det forventes, at han i løbet af de kommende dage rejser til Brasilien for at blive præsenteret.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER