Fodbold nyheder

Tirsdagens engelske rygter

Af Niklas Gerster

Her følger tirsdagens engelske rygter. Der er nyt i Ronaldo-sagaen, men hør også om bl.a. Sterling, Martinez og Lingard.
Article image
Ritzau-Scanpix
Chelsea overvejer at gå efter Cristiano Ronaldo, efter at portugiseren for nyligt har meddelt, at han vil væk fra Manchester United. (Athletic)


37-årige Ronaldo er muligvis interesseret i et skifte til Chelsea, men London-klubben skal først beslutte, om de vil komme med et konkret bud på ham. (ESPN)

Ronaldo er sågar også villig til at gå med til en markant lønnedgang hos en anden klub end Manchester United. Her tjener han aktuelt 4,3 millioner kroner om ugen. (Independent)

Dialogen imellem Chelsea og Manchester City om Raheem Sterling er nu blevet mere fremskreden. De engelske mestre har prissat den 27-årige englænder til omkring 431 millioner kroner. (Sky Sports)

Repræsentanter fra Manchester United og Ajax mødtes i weekenden for at diskutere en aftale omkring Lisandro Martinez. United har tilbudt knap 342 millioner kroner for den 24-årige forsvarsspiller fra Argentina. (Mirror)

West Ham ser ud til at overgå Everton i kampen om Jesse Lingard. Den 29-årige engelske angriber som ikke er blevet forløst hos Manchester United, kan handles gratis. (Mail)


Everton og West Ham duellerer også om den albanske landsholdsspiller Armando Broja. Den 20-årige Chelsea-angriber har en værdi på 259 millioner kroner. (Mail)

Newcastle er fortsat ude efter den 22-årige franske kantspiller Moussa Diaby fra Bayer Leverkusen. (Sky Sports)

Leeds United er i dialog med Luis Sinisterra. Den 23-årige colombianske kantspiller spiller i øjeblikket hos Feyenoord. (Express)

Leeds er samtidigt også tæt på at lukke en handel med RB Leipzigs Tyler Adams. Den 22-årige amerikaner skal udfylde hullet på midtbanen, efter at Leeds-profilen Kalvin Phillips for nyligt skiftede til Manchester City. Prisen skulle være knap 173 millioner kroner, og derudover er der en række bonusser i handlen. (ESPN)

”The Peacocks” er for alvor aktive på transfermarkedet. Leeds er nemlig også i dialog med Club Brügge omkring deres 21-årige kantprofil Charles de Ketelaere. (Mail)

Nottingham Forest skulle være enige med Mainz om Moussa Niakhate. Det tyder dermed på, at den 26-årige franske forsvarsspiller skifter til Premier League-oprykkerne. Prisen skulle være omkring 112 millioner kroner, og derudover er der flere bonusaftaler i handlen. (Mail)

Wolves’ midtbanespiller Morgan Gibbs-White er eftertragtet i flere Premier League-klubber. Både Crystal Palace, Southampton og Nottingham Forest er ude efter den 22-årige englænder. (Talksport)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik